Bekijk onze bedrijfsfilm:

Petra Melkert

Voor mij is het belangrijk dat je als persoon balans kunt voelen in je dagelijks leven. Dat je doet wat je belangrijk vindt. Voor mijzelf is dat een blijvend proces en voor veel mensen met chronische klachten ook. Als ergotherapeut kun je dit proces goed inzichtelijk maken en samen gaan zoeken naar hoe je jouw dagelijks leven weer kunt leven op een prettige manier. Ik ben iemand die goed kan luisteren, creatief kan nadenken en snel tot de kern van het probleem kan komen. Resultaat is een traject op maat en gericht op verandering en balans in je dagelijkse activiteiten.

Ik ben werkzaam op locatie Tiel en Culemborg.

ReAttach, aanhoudende pijn & vermoeidheid, Post Covid Syndroom, psychische problemen en burn-out, prikkelverwerking, NAH, arbeid en re-integratie, mindfulness, ACT, Epiphora coach.

Renske van der Sluijs

Het mooie aan mijn beroep als ergotherapeut vind ik dat ik mensen kan helpen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Samen kijken we welke activiteiten belangrijk zijn voor jou en hoe je deze weer naar tevredenheid kan uitvoeren. Ik vind het belangrijk dat jij centraal staat in je eigen proces en je directe omgeving (indien nodig) hierbij nauw betrokken wordt. Mijn kernkwaliteiten zijn direct, enthousiast en betrokken. Dit zorgt er voor dat er in de behandeling ruimte is voor jouw verhaal en we vooral praktisch aan de slag gaan!

Ik ben werkzaam op locatie Tiel en Zaltbommel.

Arbeid en re-integratie, aanhoudende pijn & vermoeidheid, burn-out, prikkelverwerking (ASITT), Post Covid Syndroom, ReAttach, mindfulness, ACT.

Jelke Hekman

Het fijne aan mijn werk als ergotherapeut vind ik het aansluiten bij de vraag van de individu/persoon. Dit maakt dat de behandeling aansluit bij jouw eigen vraag en behoeften. Hierin is vrijwel alles mogelijk rondom belasting en belastbaarheid. Mocht je het lastig vinden een doelgerichte vraag te formuleren dan zullen we hier samen naar kijken. Hierin kunnen activiteiten die voor jou belangrijk zijn centraal staan maar ook dagindeling en het omgaan met vermoeidheid.
Als behandelaar ben ik geïnteresseerd, werk ik doelgericht en vind een persoonlijke benadering prettig.

 

Ik ben werkzaam op locatie Tiel.

Aanhoudende pijn & vermoeidheid, Post Covid Syndroom, ReAttach.

Saloua Kaouass

Als ergotherapeut vind ik het fijn om een luisterend oor te bieden. Elk persoon is uniek en daarom sta jij als persoon centraal tijdens de behandelingen. Ik vind het belangrijk om concreet te maken waar jij als persoon tegen aan loopt in het dagelijks leven en welke factoren hier zowel impact op hebben. Om hier meer grip op te hebben is het van belang om inzicht te verkrijgen en bewustwording te creëren over het handelen. Samen gaan wij op zoek naar wat jouw lichaam jou probeert te vertellen. Alleen samen lukt het om stappen te zetten en dichter bij het doel te komen.

Ik ben werkzaam op locatie Tiel en Zaltbommel.

Aanhoudende pijn & vermoeidheid, Post Covid Syndroom, ACT, oncologie.

Inez Dappers

Sinds augustus ‘21 ben ik werkzaam bij Veerkrachtig op de locaties Tiel en Culemborg. Een leuke werkplek en een voor mij nieuwe tak van ergotherapie die ik al snel eigen heb gemaakt. Dit tekent wie ik ben als persoon, ook al is iets nieuw en spannend ga ik de uitdaging aan. Wat de uitkomst ook is, je leert altijd van het proces wat je doormaakt.

Alles begint bij acceptatie en inzicht krijgen, waar ik de cliënt graag bij help. Samen met de cliënt ga ik stapsgewijs aan de slag om de balans te vinden tussen in- en ontspanning. Het leukste aan mijn vak ik is, is dat we praktisch aan de slag gaan. Door kleine veranderingen aan te passen in het dagelijks leven, kun je vaak een groot verschil maken.

In onze praktijk behandel ik cliënten met aanhoudende pijn en/of vermoeidheid. Dit vanwege tegenslagen in het leven of door ziekte. Dit doe ik niet alleen, vaak met andere behandelaren zodat de cliënt op verschillende gebieden de juiste ondersteuning krijgt. Openheid en gezelligheid staat bij mij voorop in het samenwerken met collega’s en cliënten. Ik ben ervan overtuigd dat behandelen in een fijne omgeving de cliënt helpt om weer in balans te komen.

Ik ben werkzaam op locatie Tiel en Culemborg.

Post Covid Syndroom, aanhoudende pijn en vermoeidheid, leefstijl, Epiphora coach.

Leanne van den Boogaard

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam als Ergotherapeut bij Praktijk Veerkrachtig. Als Ergotherapeut ben ik werkzaam sinds 2007 en inmiddels vele specialisaties rijker.

In mijn werk als Ergotherapeut vind ik het belangrijk een luisterend oor te bieden, maar ook om samen concreet aan de slag te gaan met de hulpvragen die voor jou belangrijk zijn. Waarbij iedereen uniek is en voor iedereen weer een andere oplossing gevonden zal worden. Ik vind het belangrijk dat de oplossingen bij jou passen en dat je altijd met een tevreden gevoel of een gevoel van een steuntje in de rug naar huis gaat. Met het uiteindelijke doel dat je weer naar tevredenheid kan deelnemen aan de voor jou belangrijke activiteiten.

Ik ben werkzaam op locatie Tiel en Culemborg

Cognitieve revalidatie therapie, neurorevalidatie, arbeid en re-integratie, Post Covid Syndroom, oncologie en slaapproblematiek.