Kom in balans dag

Ben jij toe aan een moment voor jezelf?

Wil je uit je hoofd komen en meer balans ervaren in je dagelijks leven? Of ben jij echt toe om alles even los te laten en alleen maar aan jezelf te denken? Merk je dat alles een beetje veel is? Word je overspoeld door alles wat je moet? Wees dan van harte welkom op onze Kom in balans dag!

Deze dag zal in het teken staan van ontspannen, ontmoeten en ontstressen. Het doel van deze dag is dat jij meer balans gaat ervaren in je dagelijks leven en dat jij een dag helemaal voor jezelf hebt! We hebben verschillende interactieve workshops waar je aan kunt deelnemen. Je gaat op een ontspannen manier van alles leren over je zelf. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je met concrete tips en ideeën naar huis gaat, afgestemd op jouw situatie. Zodat je ook daadwerkelijk iets kunt veranderen en de balans weer kunt gaan vinden.

Kom in balans dag

Even tijd voor jezelf! Aan de slag met jezelf!

Workshops

Tijdens de Kom in balans dag kan je deelnemen aan diverse interactieve workshops. 

Introductieles Qigong: Onder de deskundige leiding van een Qigong lerares leer je hoe je je lijf kunt voelen en ontspannen. Dit doen we middels aandacht, ademhaling en beweging.

Mediteren voor dummies: Op een hele nuchtere, praktische manier gaan we aan de slag met het richten van je aandacht op jezelf en je omgeving. En natuurlijk tips hoe je dat op je dag kunt gebruiken om de balans te bewaken.

Herken je grens!: In deze workshop leer je je eigen grenzen kennen en herkennen. Ook in deze workshop gaan we de koppeling maken met jouw situatie en dagelijks leven.

Maak je eigen recept voor een mini pauze: Pauze nemen is belangrijk voor je hoofd en je lijf. Maar hoe pas je dat nou in op een drukke (werk)dag? Wat is pauze voor jou? Hoe laad jij op? Aan het eind van de dag ga jij naar huis met een persoonlijk recept waarmee jij pauze kan nemen. Ook op een drukke dag!

Praktijk Veerkrachtig leert mensen die uit balans zijn geraakt door overbelasting of ziekte weer zelf de grip te krijgen op hun dagelijks leven. Hierbij kan je denken aan;

Chronische pijn & Vermoeidheid | Stress & Burn-out I Bore-out | Oncologische restklachten | Post Covid Syndroom | Cognitieve klachten | Overprikkelingsklachten

Algemene informatie

  • Wanneer? Zaterdag 18 november van 10.00-16.00u (inloop 9.45 uur)
  • Waar? LifeJoy
    Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel (1e verdieping)
  • Kosten? €105,- incl. koffie, thee wat lekkers en een uitgebreide lunch (Het is mogelijk rekening te houden met een dieet, graag vooraf doorgeven bij je aanmelding) Natuurlijk krijg je aan het einde van de dag werkmaterialen mee naar huis om thuis verder aan de slag te gaan met wat je hebt geleerd.

Wij kijken er naar uit om er samen met jou een ontspannen dag van te maken!