“Ik had echt een klik met de zorgverlener”

Via de huisarts ben ik doorverwezen naar deze zorgverlener. Ze hebben me goed geholpen om weer grip te krijgen op mijn ziektebeeld en weer stappen vooruit te kunnen zetten. Deze behandeling heb ik icm een cesartherapeut gedaan. In mijn geval fijn zodat de ergotherapie zich meer kon richten op een behandeling los van het “fysieke”. Kennisgemaakt met een leuk team en ik had echt een klik met de zorgverlener. Ze hebben de tijd voor je en gaan echt op zoek naar een behandeling die ook bij je past. Het bijzondere van deze behandelingen is dat ik mezelf echt een paar keer de vraag gesteld heb of ik er echt wat aan had omdat ik niet direct verbetering zag. Maar geloof me als ik zeg dat als je je er echt voor open stelt de puzzelstukjes “vanzelf” vallen (maar dat zie je pas achteraf na een paar maanden).

Heeft ergotherapie behandeling gehad

“Ik kreeg handvaten om lichamelijk en fysiek aan de slag te gaan”

Mijn ervaring met de ergotherapiepraktijk Veerkrachtig is positief! Ik kon er terecht met mijn hulpvraag, werd begrepen en kreeg de juiste hulp en begeleiding. Ik kreeg handvaten om lichamelijk en fysiek aan de slag te gaan met mijn burnout-klachten. Samen bekeken we mijn belastbaarheidsniveau en gingen we op zoek naar de juiste balans. De inzichten hebben me geholpen en ik maak stappen vooruit!

Heeft ergotherapie behandeling gehad

“Ik heb leren luisteren naar mijn lichaam”

Vanuit covidherstelzorg kwam ik bij Inez Dappers terecht. Zij heeft mij heel goed geholpen mijn energie beter te verdelen en rust te nemen gedurende de dag. De ontspanningsoefeningen en de uitleg hoe het lichaam/prikkelverwerking werkt hebben eraan bijgedragen dat ik inzicht heb ik hoe ik ermee om moet gaan. Ik ben er nog niet maar dankzij Inez heb ik leren luisteren naar mijn lichaam en herken ik de signalen wanneer ik rustiger aan moet doen.

Heeft ergotherapie behandeling gehad

“De doelen en opdrachten zijn heel realistisch en goed uitvoerbaar”

Ik kwam met vermoeidheidsklachten, door de behandelingen van borstkanker, bij Saloua terecht. Zij heeft met mij samen bekeken hoe ik keuzes kan en moet maken maken in activiteiten en rustmomenten moet nemen. Zij heeft mij veel inzicht en goede tips gegeven zodat ik meer controle heb gekregen over mijn leven en steeds meer balans weet te vinden waardoor mijn vermoeidheidsklachten sterk zijn afgenomen. De doelen en opdrachten zijn heel realistisch en goed uitvoerbaar. Ik ben heel blij met Saloua als deskundig therapeut en vooral ook de fijne gesprekken die wij hadden, hebben mij enorm goed gedaan!

Heeft ergotherapie behandeling gehad

Door te leren luisteren naar je lichaam ontstaat er meer balans en ruimte voor het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten.