Direct een afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken? Dat kan! Klik op onderstaande button en vul je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Bij ons in de praktijk kan iedereen terecht die zich overbelast voelt en merkt dat er onvoldoende balans in zijn leven is. Ergotherapie is geschikt voor iedereen die beperkingen, groot of klein, ervaart in zijn dagelijks leven.

Vergoeding ergotherapie vindt volledig plaats vanuit de basisverzekering van de zorgverzekering, hierbij geldt wel het eigen risico. Ergotherapie wordt vergoed voor 10 uur per kalenderjaar. Bij enkele verzekeraars is het mogelijk om vanuit de aanvullende verzekering vergoeding te krijgen voor extra behandeluren ergotherapie. Voordat deze uren aangesproken kunnen worden, moeten eerst de uren uit het basispakket gebruikt zijn.

Ben je benieuwd of jij recht hebt op extra uren vanuit je aanvullende verzekering? Dat kan je checken op Ergotherapie vergoeding (update: 2022) – Zorgwijzer

Nee, ergotherapie is direct toegankelijk. Dat betekent dat er geen verwijzing nodig is van de (huis) arts. Voor Covid Herstelzorg heb je wel altijd een verwijzing nodig van je huisarts of specialist.

Bij Praktijk Veerkrachtig kijken we verder dan een diagnose. We brengen samen met jou in kaart waar je in jouw dagelijkse activiteiten tegen aan loopt. Daar gaan we mee aan de slag.

Iedereen waarbij de balans is verstoord in zijn dagelijks leven kan bij ons terecht.

Diagnoses die we veel zien zijn Chronische pijn & Vermoeidheid, Stress & Burn-out, Oncologie, Post Covid Syndroom, NAH, Prikkelverwerking, Re-integratie.

Ons streven is om een afspraak te plannen binnen 5 werkdagen. In drukke periodes kan de wachttijd oplopen tot enkele weken. Ben je benieuwd naar de actuele wachttijd neem dan contact op met ons via 06-55088625.

Om je behandelproces optimaal te laten verlopen is het belangrijk dat er met meerdere disciplines samengewerkt wordt. Bij Praktijk Veerkrachtig werken wij daarom nauw samen met andere zorgprofessionals zoals je fysiotherapeut, oefentherapeut, diëtist, psycholoog, huisarts of bedrijfsarts.

Afhankelijk van je situatie kan de behandeling plaatsvinden op de praktijk, thuis, op het werk of online via Zoom.

Contact opnemen met het team van Praktijk Veerkrachtig

Contactformulier

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.